Etiquetes

, , ,

Des del programa Municipi Lector oferim als nois i noies de 12 anys recomanacions de clàssics, de llibres d’intriga, d’aventures i històries basades en fets reals. Un ventall de temes entre els que triar i remenar per a que passin un bon estiu.

verne

COSTA, Ledicia. Jules Verne i la vida secreta de les dones planta. Barcelona: Barcanova, 2017.
Jules Verne, el cèlebre escriptor francès, tot i que la seva ruta marítima no estigui programada per aturar-se a Vigo, fa mans i mànigues per fer-hi parada. I per què? Doncs per estudiar la família de la Violeta i molt especialment la seva àvia, que amaga un gran secret mil·lenari que Verne vol conèixer. A partir d’aquí comença un viatge cap a una aventura clàssica, la de sempre i per a tothom.

imgaginaris

HARROLD, A.F. Els imaginaris. Il·lustr. Emily Gravett. Barcelona: Blackie Books, 2017.
En Rudger és el millor amic de l’Amanda. En Rudger no existeix. Només l’Amanda pot veure el seu amic imaginari. Però un dia apareix el senyor Bunting. Vol emportar-se el Rudger. Alguns diuen que Bunting s’alimenta d’amics imaginaris. I és així com l’Amanda decideix que l’única solució és que en Rudget fugi sol. Però hi ha un gran dilema: pot un amic imaginar sobreviure sense algú que l’imagini? La solució només la pots trobar llegint aquest magnífic llibre.

camins

PORTELL, Raimon. Camins de nit. Barcelona: Barcanova, 2017
Primera entrega d’una trilogia que ens portarà a descobrir la Ruth, una joveneta que es veu involucrada en el rerefons d’una dictadura a la qual s’hi ha d’enfrontar o escapar si vol sobreviure. Una història trepidant que enganxarà a tots els amants de les conegudes com a distòpies. No us la podeu perdre!

black

SANDS, Kevin. Blackthorn. Barcelona: Estrella Polar, 2017.
Christopher Rowe viu feliç aprenent a resoldre codis complexos i trencaclosques i a preparar tota mena de medicaments, pocions i armes, com a aprenent del mestre Benedict  Blackthorn.  Però  quan  un  misteriós malefici  comença  a  atacar  els apotecaris de Londres, el rastre dels assassinats es va apropant. És així com en Christopher es veu immers en un món d’enveges, lluites internes i traïdories en el si de la màgia més negra.

balmis

SOLAR, María. L’expedició del doctor Balmis. Alzira: Bromera, 2017.
Quan al tombant dels segles XVIII i XIX van començar a estendre’s les vacunes, una de les dificultats principals va ser com traslladar-les des del vell continent fins a les colònies espanyoles o a Sud-Amèrica.  És així com el doctor Balmis inicia l’organització d’una basta expedició en la que li seran necessaris vint-i-dos orfes. Ho aconseguirà? D’on obtindrà aquests pobres nens i nenes, sense pare ni mare, per poder fer el llarg viatge fins a les amèriques? Aquest llibre et transporta fins al rovell d’aquesta història real.

Anuncis